Szanowna Administracjo i Moderacjo czynnika Tawernianego, chciałbym po pierwsze przeprosić za to, że w przypływie szału spowodowanego ze znajomością z osobnikiem o mentalności maniaka i totalitarysty (który na tym forum na szczęście się nie udziela, i jego konsekwentnej zabawie w podgryzanie, nabijanie się z i dokuczanie mi jako osobie ze względu na moje poglądy (tenże osobnik miał poglądy nawołujące do nienawiści rasowej, klasowej a także społecznej wobec ludzi nie podzielających jego ideologii, nie należących do zwolenników jego ideologii bądź będących przedstawicielami mniejszości etnicznych i narodowych), a także ze względu na fakt, że osoba ta doprowadziła do tego, że dałem się zmanipulować osobie wyznającej dokładnie ten sam porządek świata, tj. porządek dolara i dyktaturze bogatych przedstawicieli jedynej słusznej - ich zdaniem - nacji, tj. ich własnej, i z tego względu dałem się ponieść w kierunku szpiegowania poprzez kopiowanie wypowiedzi innych osób bez jego zgody celem poinformowania tej drugiej osoby, tj. Bojara. Wnoszę ponadto o
wycofanie ostrzeżenia,
które udzielono mi za tą działalność, obiecując i informując, że wyrosłem już z tego modelu podatności na manipulacje osób złej woli. Śmiem też spytać, czy nie grozi mi żadna forma bana na tą chwilę, ponieważ jako osoba wyjątkowo choleryczna i zdyscyplinowana, mam tendencję do przestrzegania przepisów jakiekolwiek by one nie były.
Z poważaniem,
adriankowaty